Chirokamp 2021

Kijk je ernaar uit om de gewone wereld even achter je te laten? Kan je al niet wachten om je een breuk te lachen met de toneeltjes? Heb je het gemist om in een tent te slapen? Ben je al helemaal klaar om je coole moves te laten zien tijdens de kampdans? Wacht dan niet langer en schrijf je in om met ons mee te gaan op wat een superfijn kamp belooft te worden!

UPDATE: 

Binnenkort zal de leiding nog vergaderen. Hierna krijgen jullie zeker en vast een update met informatie over het kamp (bubbels, corona-maatregelen...)
Heb je nog een trui/ t-shirt nodig voor kamp? Of heb je nog geen doos om al je spullen in te steken? Geen nood! 19 & 20 juni, tussen 13u-18u organiseren we nog een verkoopmoment op onze chiro-terreinen.
Vergeet ook zeker niet de medische fiche van jouw kind zo snel mogelijk te bezorgen aan de leiding. Op die manier kunnen we de nodige voorbereidingen treffen.
Je kan ons ook nog steeds een handje komen helpen, tijdens de afbraak van ons kamp op donderdag 22 juli. Indien je hiervoor interesse hebt, mag je dit altijd laten weten aan de leiding.
Bedankt!
 
Groetjes,
De leiding