Inschrijvingen

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Hoe schrijf ik mijn kind in?

!!NIEUW!!

Let op: Dit moet elk jaar opnieuw gebeuren!!!

Vanaf dit jaar is het inschrijven van uw kind/kinderen een stuk makkelijker geworden, volg de onderstaande stappen en uw kind is zo weer ingeschreven voor het komende chirojaar! LET OP! Uw kinderen zijn pas ingeschreven wanneer de betaling uitgevoerd is en u de medische fiche volledig ingevuld hebt via de website van "Onze Vereniging". 

STAP 1: Ga naar de website: https://app.onzevereniging.be

STAP 2: Typ de naam van onze vereniging in: CHIRO WERCHTER

STAP 3: Registreer u als ouder bij Chiro Werchter, vul uw persoonlijke gegevens in. Wanneer u dat voltooid hebt krijgt u een bevestigingsmail gestuurd naar het mailadres dat u als ouder opgegeven hebt.

STAP 4: Open uw mailbox en klik op de bevestigingsmail. Ziezo, nu bent u als ouder geregistreerd in het systeem!

STAP 5: Onder “Mijn kinderen”, kan u kind/kinderen toevoegen.

STAP 6: Betaal het lidgeld van uw kinderen via de betaalknop.

STAP 7: Vul de medische fiche in van uw kinderen.

Ziezo, uw kinderen zijn ingeschreven voor het nieuwe chirojaar!

Lidgeld

!!NIEUW!!

Vanaf dit jaar wordt het lidgeld verhoogd naar 60 euro. Dit omdat de aansluitingskosten van Chiro Nationaal zijn gestegen. Wil je graag weten wat de aansluitingskosten juist inhoudt? Surf dan naar www.chiro.be 

Lidgeld (35 euro) + koek & drank (25 euro)= 60 euro lidgeld.

LET OP: Lidgeld NIET betaald = NIET verzekerd tijdens chiroactiviteiten. 

Wie het lidgeld van zijn/haar kind vòòr november betaalt, moet het gewone bedrag van €60 betalen. Vanaf 1 november zal het lidgeld worden verhoogd naar €65 en vanaf 1 januari zal het lidgeld €75 bedragen. Zorg er dus voor dat je vóór 1 november betaalt!

We begrijpen dat het opgeslagen lidgeld niet altijd voor iedereen financieel haalbaar is. Daarom is er de mogelijkheid om in schijven te betalen. Wil je hier graag wat meer informatie hierover? Stuur gerust een mailtje naar hoofdleiding.chirowerchter@gmail.com