Eerste Chiro zondag

Beste ouders & leden
 
Deze zondag is het terug Chiro! Hoera! Alleen zal dit iets anders verlopen dan normaal. We verzamelen om 14u, maar iedere groep heeft z’n eigen verzamelpunt (zie plannetje) op het terrein. Ook mensen met de auto en de fiets worden gevraagd om naar hun verzamelplaats te rijden, of je kind daar in de buurt af te zetten. De fietsen blijven niet op die plek staan maar worden daarna per bubbel weggezet op de fietsen parking. De kinderen worden ook afgehaald op hun eigen verzamelplaats.
 
Plaatsen waar we verzamelen:
Kaloebers: aan de hoofdingang (aan de parking naast de blauwe blok)
Speelclub: aan het kampvuur terrein
Rakwi’s: op het veld naast het kampvuur terrein
Tito’s: terrein naast de loods
Keti’s: op terrein naast de parking
Aspis: Aan de loods
 
Ook is het belangrijk dat wij jullie gegevens hebben, mogen wij daarom ook vragen dat iedereen die niet op kamp is geweest, een medische fiche invult op papier en afgeeft aan de leiding bij aankomst. Indien je mee op kamp was en je gegevens kloppen nog moet je dit dus niet doen. De medische fiche vind je via volgende link:
Dit geldt nog niet als een officiële inschrijving! De kinderen mogen eerste een paar zondagen vrijblijvend komen. Tot dan zijn ze wel niet verzekerd. Is je kind dus zeker dat hij wil blijven komen? Schrijf hem/haar dan snel in via volgende link en stort het inschrijvingsgeld op onze rekening. Dit moet jaarlijks opnieuw gebeuren! 
 
Daarnaast vragen wij jullie ook om rekening te houden met volgende regels:
  • Hou 1,5m afstand van elkaar bij het afzetten van de kinderen.
  • Wie ziek is, blijft thuis!
  • Leden boven de 12 jaar nemen verplicht een mondmasker mee
 
Moesten er nog vragen zijn aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32479231002 of via het mailadres hoofdleiding.chirowerchter@gmail.com
 
Alvast bedankt !
 
Met vriendelijke groet en hopelijk tot zondag
De leiding