Deadline Lidgeld 1 november

Lidgeld: Belangrijk!

Wanneer je kind in de Chiro zit moet je jaarlijks lidgeld betalen. Het lidgeld bedraagt 20 euro per kind en kan via overschrijving geregeld worden op het rekeningnummer BE80 0018 0371 3077 . Vermeld duidelijk de naam en de groep van het kind. Het betalen van lidgeld is belangrijk zodat je kind verzekerd is.

We merkten de laatste jaren dat ouders het lidgeld steeds later, of zelfs niet, betalen. Daarom hebben we hiertegen, met pijn in ons hart, maatregelen genomen. Wie het lidgeld van zijn/haar kind voor november betaalt, moet het gewone bedrag van €20 betalen. Vanaf 1 november zal het lidgeld worden verhoogd naar €25 en vanaf 1 januari zal het lidgeld €30 bedragen. We hebben deze maatregel genomen omdat het echt van belang is dat jullie kind verzekerd is. Zorg er dus voor dat je vóór 1 november betaalt!

Ook dit jaar werken we met ons ‘inschrijvingssysteem’ (www.chirowerchter.be/inschrijvingen). Dit is vooral om het voor ons makkelijker te maken. Zo hebben we van ieder kind de gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk bewaard en enkel gelezen door de leiding van uw kind. Het is van belang om dit elk jaar opnieuw in te vullen, zodat de gegevens en het ledenbestand up-to-date zijn.